Makkelijker leven met domotica

Electric & Power Solutions bvba - DOMOTICA Electric & Power Solutions uit Lier staat ook in voor de bestelling, aankoop, professionele plaatsing en installatie van uitgebreide domoticasystemen, zowel bij u thuis, als binnen bedrijven. Bovendien nemen we ook de programmatie van de systemen voor onze rekening. Voor de plaatsing kiezen wij om kwaliteitsredenen vooral voor volgende marktconforme systemen.

Niko Home Control                  

Niko Home Control is de eerste elektrische installatie waarmee u thuis actief energie bespaart. Het ecodisplay, dat u onder meer aan uw smartphone kan koppelen, geeft exact aan hoeveel energie uw woning verbruikt, zodat u zelf als consument ziet wanneer u uw verbruik moet aanpassen.

Met Niko Home Control bedient u bovendien eenvoudig de verlichting, verwarming, ventilatie of rolluiken in uw huis. Dat kan centraal via een touchscreen of smartphone, maar ook via de klassieke schakelaars die we aanbieden. Meer informatie op hun website.

Teletask

Teletask is een erg vooruitstrevend merk, dat intussen op 29 jaar ervaring binnen de domotica kan leunen. Het wil het comfort van de consument verhogen op de plaats waar die dat het meest nodig heeft: in huis.

Ook biedt Teletask uitstekende oplossingen voor grotere projecten, zoals bijvoorbeeld hotels, appartementsgebouwen en bedrijven. Daarbij kan onder meer gedacht worden aan adaptieve verplichting, bijvoorbeeld met meerkleurensturing.

Ook klimaatbeheersing, toegangscontrole, tuinbesproeiing, ventilatie, rolluiken, poorten, enzovoort… kunnen allemaal makkelijk geautomatiseerd worden via de systemen van Teletask. Meer informatie op hun website.

Zijn er nog vragen over domotica in regio Lier of wilt u graag een offerte laten maken? Neem dan zeker contact met Electric & Power Solutions op.

Back to Top