Grote en kleine elektriciteitswerken

Electric & Power Solutions bvba - ELECTRICITEITSWERKENElectric & Power Solutions staat sterk op vlak van alle soorten algemene elektriciteitswerken in regio Lier. Zoals de naam van ons bedrijf al doet vermoeden, is dit ook effectief onze core-business. Zaakvoerder Kristof Tops heeft immers meer dan 15 jaar professionele ervaring in de vingers, en dat laat zich voelen in de kwaliteit van het afgeleverde werk.

Dat afgeleverde werk omvat bijvoorbeeld het voorzien van een volledig elektriciteitsnet in nieuwbouwwoningen of bedrijven. Daarbij nemen wij de volledige bekabeling en plaatsing van alle elektriciteitsvoorzieningen op ons, zodat u achteraf zorgeloos kan genieten van onder meer licht en verwarming.

Hetzelfde vakmanschap wenden wij aan bij het mee afwerken van renovaties, of het herstellen van problemen met huidige elektriciteitsnetwerken. Daarbij gaan we eerst over tot het lokaliseren van het probleem, waarna we het met de nodige middelen trachten op te lossen. Ook kan u bij ons terecht voor depannages.

Indien u nog meer vragen hebt over onze diensten, aarzel dan vooral niet om contact met Electric & Power Solutions uit Lier op te nemen via de contactpagina van deze website!

Back to Top