Verlichting voor bedrijven en particulieren

Electric & Power Solutions bvba - VERLICHTING Geen betere oplossing voor donkere en sombere winterdagen dan een goede verlichting regio Lier. Dit gebod is van alle tijden, en in de moderne tijden is het nog extra belangrijk. Wie komt nu niet graag thuis op een welverlichte oprijlaan, of kijkt niet graag uit op een feeëriek verlichte tuin? Niemand, uiteraard. En precies daarom is Electric & Power Solutions uw partner in spe voor een goede verlichting van uw woning, tuin of bedrijf.

Electric & Power Solutions is zowel gespecialiseerd in het installeren van binnenverlichting, als van buitenverlichting. Wij zijn even bedreven in het professioneel plaatsen van verlichting in uw woonkamer, slaapkamer of keuken, als we dat zijn voor uw tuin of bedrijfsruimtes.

Alles is bij ons bespreekbaar, en we werken met een groot aanbod aan verschillende soorten lampen, zodat u de keuze hebt die u wenst.

Daarbij kiezen wij vooral voor de merken SLV, Deltalight en Prolumia, omdat wij weten welke kwaliteit deze producten te bieden hebben, en dit net de kwaliteit is die wij ook bij onze klanten nastreven. Zo bent u 100% zeker dat u van Electric & Power Solutions uit Lier een duurzame lichtinstallatie geplaatst krijgt, die een lange levensduur zal kennen.

Wenst u meer info? Aarzel dan vooral niet om ons te contacteren via de contactpagina van deze website!

Back to Top