DOMOTICA

Simpel gezegd: met één systeem zorgt u ervoor dat alle elektrische voorzieningen op elkaar zijn afgestemd én op afstand bediend kunnen worden.

Verschillende apparaten in uw woning worden dus op een efficiënte en slimme manier aan elkaar gelinkt en aangestuurd. Het huisautomatiseringssysteem werkt op een lokaal netwerk en maakt gebruik van een gemeenschappelijk communicatieprotocol. 

Wilt u de apparaten thuis uitschakelen wanneer u uw woning verlaat, en dat met één druk op de knop? Wilt u op bepaalde tijdstippen enkele lichten aansteken in uw woning zodat de indruk gewekt wordt dat u thuis bent wanneer u eigenlijk op reis bent? Of houdt u er ook van om de perfecte sfeerverlichting te creëren tijdens de gezellige, donkere wintermaanden? Dan zijn de domoticasystemen van EPS precies wat u zoekt! Twijfel niet en geniet in uw woning weldra van meer comfort, meer veiligheid en van een efficiënt energiebeheer. 

Voordelen van domotica

Een kille woonkamer nog voor uw thuiskomst aangenaam warm krijgen? De gordijnen op afstand sluiten zodra het schemert? Uw huishoudapparatuur met één druk op de knop uitschakelen wanneer u uw woning verlaat? De indruk wekken dat u thuis bent, ook al is dat niet het geval? Wij maken het mogelijk op maat van uw woning, uw wensen en uw noden! 

Graag sommen we enkele voordelen op van slimme domoticasystemen:

  • Automatisering van oa. verlichting en temperatuur
  • Minder energieverbruik
  • Meer wooncomfort
  • Meer veiligheid

Contact

Bent u nog niet overtuigd van dit innovatieve en financieel interessante systeem? Of hebt u vragen over algemene elektriciteitswerken, warmtepompen of verlichting? Neem gerust contact op zodat we u kunnen vertellen over de mogelijkheden van warmtepompen. Deskundig advies krijgt u er gratis bij.

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

We luisteren altijd eerst naar uw wensen en verwachtingen om af te toetsen wat technisch haalbaar is. Daarna stellen wij voor u een gedetailleerde offerte op maat op

Gratis offerte
call-to-action