Algemene elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken die van A tot Z in orde zijn, dat is wat u mag verwachten als u in zee gaat met de vakmannen van Electric & Power Solutions uit Berlaar.

Als u gaat renoveren of als u een nieuwbouwwoning gaat bouwen, komen vroeg of laat de elektriciteitswerken aan bod. In de ruimere omgeving van Berlaar(+ 50 km) staat EPS al meer dan 10 jaar klaar om deze werken voor u in goede banen te leiden. Met de ervaring die we hebben opgebouwd sinds 2010 en met de nodige passie voor ons vak, installeren wij uw elektriciteit steeds binnen de voorziene tijdspanne. 

Wilt u niet uw volledige installatie vervangen? Geen probleem, dan voeren wij elektriciteitswerken uit op bepaalde onderdelen van uw elektriciteitsinstallatie zonder dat het meteen een totaalproject moet zijn. Wilt u de lichtpunten in uw badkamer vervangen? Wenst u extra stopcontacten te installeren in uw keuken? Ook voor al deze kleine elektriciteitsklussen bent u bij ons aan het juiste adres. Alvorens we uw werken afronden, voeren we uiteraard een grondige controle door zodat we zeker zijn dat uw installatie perfect werkt. 

Transparante communicatie en bereikbaarheid

Wij hanteren steeds een strakke maar realistische planning en betrekken onze klanten bij elke stap van de werken die we uitvoeren. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan en kunt u ons nog eventuele aanpassingen of extra verzoeken doorgeven. 

Bij EPS gaan we er prat op onze klanten 24 op 7 te helpen, ook voor dringende zaken of noodgevallen kunt u ons contacteren. Uw tevredenheid is ons hoogste goed, en dus laten wij uw project niet los alvorens we voor elk probleem of elke vraag een geschikte oplossing gevonden hebben.

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

We luisteren altijd eerst naar uw wensen en verwachtingen om af te toetsen wat technisch haalbaar is. Daarna stellen wij voor u een gedetailleerde offerte op maat op

Gratis offerte
call-to-action