Warmtepompen

De plaatsing van uw warmtepomp kunt u overlaten aan Electric & Power Solutions in Berlaar en omstreken (+ 50 km). Warmtepompen nemen gratis energie uit de buitenlucht en zetten deze om in warmte. 

Wel 75% van de warmte die u ervaart, wordt rechtstreeks uit de buitenlucht gehaald en is bijgevolg volledig gratis. Klinkt als muziek in de oren, als u het ons vraagt! Wist u trouwens dat u warmtepompen nu ook kunt inzetten om warm water te genereren voor uw sanitaire installaties of voor uw vloerverwarming? Doe een beroep op onze expertise en geniet weldra van het ideale woon- en werkklimaat in uw huis of op uw kantoor. 

Gezond leef- en werkklimaat

Uw gezondheid is onze prioriteit, dus voorzien wij u maar al te graag van frisse en zuivere binnenlucht. Dat kan perfect dankzij onze innovatieve ventilatiesystemen die uitblinken in milieuvriendelijkheid en kwaliteit. Ze zorgen ervoor dat verontreinigde lucht wordt afgevoerd en dat gezonde, zuurstofrijke lucht wordt aangereikt. 

Milieuvriendelijke warmteproductie

U draagt uw steentje bij aan een gezonder leefmilieu door te investeren in warmtepompen van EPS. Waarom? Wel, warmtepompen gebruiken hernieuwbare energie uit de lucht, uit de grond of van de zon. Eventuele schadelijke CO2-uitstoot wordt tot een minimum gereduceerd, net zoals het gebruik van fossiele brandstoffen. Uw woning of uw kantoor verwarmen en verkoelen wordt een fluitje van een cent dankzij onze kwalitatieve, duurzame warmtepompen. 

Airco als alternatief voor gas

Gasprijzen die de pan uit rijzen… We worden er allemaal met geconfronteerd. Voortaan kunt u echter uw stookkosten verminderen door te investeren in een aircosysteem. Dit alternatie voor een gasinstallatie kan perfect zorgen voor een heerlijke koelte op hete zomerdagen, en voor een zalige warmte op koude winterdagen. En dat allemaal met amper één installatie! 

Regelmatig onderhoud

Om de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw warmtepompen te kunnen blijven garanderen, moet u uw installatie regelmatig onderhouden. Bent u nog niet overtuigd van dit innovatieve en financieel interessante systeem? Of hebt u vragen over algemene elektriciteitswerken, domotica of verlichting? Neem gerust contact op zodat we u kunnen vertellen over de mogelijkheden van warmtepompen. Deskundig advies krijgt u er gratis bij.

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

We luisteren altijd eerst naar uw wensen en verwachtingen om af te toetsen wat technisch haalbaar is. Daarna stellen wij voor u een gedetailleerde offerte op maat op

Gratis offerte
call-to-action